Radio Timişoara: Exod Us - Ţară, Ţară vrem Tineri !

                                 


                         Romania de Nota 10 la Radio Timisoara


Un proiect care vorbeste despre – „Oameni extraordinari, minti sclipitoare, realizari uimitoare, momente magice, locuri speciale, povesti adevarate care au in spate multa munca, talent, curaj si .... de ce nu?....geniu” – Radio Romania Regional- realizator Simona Pele, invitata Iasmina Petrovici, co-fondator si presedinte al Asociatiei Culturale Philmys, managerul proiectului „Exodul tinerei generatii”, proiect co-finantat de AFCN.
Puteti asculta aici interviul in cazul in care n-ati facut-o deja in momentul transmiterii acestuia pe undele radio ....http://romaniadenota10.ro/2017/11/09/radio-timisoara-tara-tara-vrem-tineri/

Invitata la  emisiunea "Romania de nota 10" , Iasmina Petrovici, managerul proiectului "Exodul tinerei generatii" 



Multumim, Radio Timisoara! 
Multumim, Simona Pele pentru emisiune, Camelia Teodosiu pentru articolul online, Liviu Dumitru pentru implicare si sustinere si multumim tuturor celor care fac posibila promovarea „oamenilor  pe care ar fi pacat sa nu-i cunosti, a povestilor care demonstreaza ca succesul exista, a intamplarilor speciale cu final fericit”
La cat mai multe emisiuni!
Felicitari pentru tot ceea ce faceti si va asiguram de dragostea si respectul nostru, apreciere dincolo de cuvinte pentru ca reusiti cu succes sa contribuiti la promovarea adevaratelor valori.


Mai multe detalii despre proiectul Radio Romania Regionalgasiti la http://romaniadenota10.ro/

Echipa Exod Us- Tara, tara vrem tineri!

Dramaturg: Sabina Gradinaru
Regizor: Andreea Iacomita
Actori: Sabina Gradinaru, Iasmina Petrovici, Corina Ivanov, Alexandru Iordache, Gabriela Chiran, Gabriel Caravana

Poducator: Asociatia Culturala Philmys
Parteneri: Centrul de Teatru Educational Replika, Radio Timisoara, Primaria Buzias, Teatrul "Traian Grozavescu" Lugoj, Teatrul "George Ciprian" Buzau, Teatrul "Victor Ion Popa" Barlad, Casa de Cultura Buzias, Casa de Cultura Tecuci.
Multumim:  Evenimentul Zilei, Radio Seven, Bucuresti Fm,  Ten Tv, Ziua de Vest, Actualitatea, Lugojeanul.ro,  Scenic.ro, Vinsieu, , Zile si Nopti, Liveout, Ziarultecucean.ro, umblat.ro...
Proiect co-finantat de AFCN (Administratia Fondului Cultural National)

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Comentarii

Postări populare