Buzau – o experienta pe care sigur o vom repeta

                                Teatrul "George Ciprian " BUZAU
                        EXOD US - TARA, TARA VREM TINERI!



Pe langa faptul  ca am intalnit acolo tineri dornici sa se implice in proiectele noastre  si profesori  mai mult decat dedicati artei educatiei- pentru ca educatia e o arta sau cel putin asa ar trebui sa fie- profesori  cum rar intalnesti in Romania zilelor noastre, am avut sansa sa cunoastem oameni  care dezvolta proiecte sociale si culturale  pentru comunitatea din care fac parte, reprezentanti ai unor O.N.G-uri care ne-au lansat invitatia de a colabora pe viitor dar si de a reveni la Buzau cu proiectul Exodul tinerei generatii, deoarece, dupa dezbaterile care au avut loc post-spectacol, cei prezenti  au concluzionat ca acest proiect trebuie adus si prezentat  unui numar cat mai mare de  tineri buzoieni si nu numai.

Feedback-ul pe care il primim dupa fiecare reprezentatie a spectacolului ne ajuta si ne impulsioneaza  sa mergem mai departe,  sa credem ca lucrurile se pot schimba si ca aportul fiecarui individ ,care devine responsabil pentru comunitatea  din care face parte, devine o componenta importanta in procesul dezvoltarii societatii in care traim.

Calde multumiri conducerii  Teatrului George Ciprian - partener al proiectului co-finantat de AFCN, dnei director Gina Chivulescu, dnei impresar artistic Maria Dumitrescu si intregului staff ethnic!


Multumim tuturor celor implicati in buna desfasurare a proiectului!








                                 22 octombrie - Buzau- Teatrul "George Ciprian"

Poducator: Asociatia Culturala Philmys 
Partener: tEATRUL "GEORGE CIPRIAN" BUZAU si Centrul de Teatru Educational Replika Bucuresti
Proiect co-finantat de AFCN (Administratia Fondului Cultural National)

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Comentarii

Postări populare